Dordtenaren aanmelden

U kunt iemand voordragen als kleurrijke Dordtenaar. Jan Wind maakt daarna samen met de stadsarchivaris een aantal afwegingen. Stadsarchivaris Teun de Bruijn en fotograaf Jan Wind kijken uit naar mensen die hiervoor openstaan. KleurrijkDordt.nl is op zoek naar Dordtenaren met een unieke en karakteristieke kijk op het leven in Dordrecht. Het voordragen van kandidaten kan via onderstaand contactformulier.

Afwegingen:

  1. Kan zij of hij een goed verhaal vertellen?
  2. Is het verhaal fotografisch interessant en boeiend genoeg te vertellen?
  3. Wil de omgeving van de hoofdrolspeler meewerken?
  4. Kan en wil de voorgedragen Dordtenaar over een langere periode een aantal uren doorbrengen met de fotograaf?
  5. Voegt het voorgestelde karakter iets toe aan het totaalbeeld van de serie?
  6. Gaat het over nu? De huidige tijd is belangrijk, voor verhalen over vroeger is er een andere plek.

Status telt niet mee. Belangrijk gevonden worden is niet interessant, bijzonder zijn wel. Om tot een completer totaalbeeld te komen is het goed dat Dordtenaren worden voorgedragen uit totaal verschillende leefwerelden. Ook mensen die niet in Dordrecht wonen maar er veel voor betekenen of zich op bijzondere wijze met Dordrecht verbonden voelen komen in aanmerking.

Het gaat om het verbeelden van een verhaal van hun droom, passie en strijd in een verhaal dat hun leven tekent. De uiteindelijke collectie wil de geest van deze tijd proberen te vangen in de verhalen van bijzondere Dordtenaren. Onderling verschillend in leeftijd, sexe, religie, hobby, interesse, economische klasse, buurt of afkomst.

Jan kijkt uit naar mensen die hiervoor openstaan. Dordtenaren met een uniek, karakteristieke kijk op het leven in Dordrecht.

Vul onderstaand formulier in als u een Dordtenaar aan wil melden:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Related Posts

Related Posts

Geef een reactie

Gebruik alstublieft uw echte naam om te voorkomen dat uw bericht als \'Spam\' gemarkeerd wordt: